
Demeter minősített termék Biodinamikus termesztési móddal előállított, lila husú édesburgonya - tápanyagokban rendkívül gazdag. A lila batáta (édesburgonya) magas antocián tartalmának köszönhetően erős antioxidáns, amely gyulladáscsökkentő, javítja a látást és az agy működését, szabályozza a vércukorszintet, védi a májat és vesét, valamint immunrendszer-erősítő. Gazdag C-, E-, B-vitaminokban, káliumban és rostokban, miközben alacsony a zsír- és koleszterintartalma, így cukorbetegeknek is ajánlott. Felhasználása: Sokoldalúan felhasználható: süthető, főzhető, grillezhető, püré vagy krémleves készíthető belőle, de akár színes chipsként és desszertekben is finom.
Biodinamikus termesztési móddal előállított, sárga husú édesburgonya - tápanyagokban rendkívül gazdag, kiemelkedő béta-karotin forrás. Próbálja ki sütőben sütve!
Biodinamikus termsztési móddal termelt fűszerpaprika őrlemény. A termék hivatalosan bio tanusított termék. Kiszerlés: 100g/ csomag


Biodinamikus termsztési móddal termelt fűszerpaprika őrlemény. A termék hivatalosan bio tanusított termék. Kiszerlés: 200g/ csomag

Biodinamikus gazdálkodásból származó, Piros héjú, „B” tipusú burgonya. A konyhai felhasználás célja szerint három nagy csoportba osztják a burgonyafajtákat a gumók keményítőtartalma szerint. A keményítőtartalomtól függ, mennyire fő szét a krumpli, vagy mennyire marad lisztes, szemcsés. Ez utóbbiaknak a legmagasabb keményítőtartalmúak. „A” (salátának való), „B” (főznivaló) és „C” (sütnivaló) betűvel jelölik, illetve a keményítőtartalom-határértékek között álló fajtákat esetenként „A-B” és „B-C” jelöléssel különböztetik meg.

Biodinamikus gazdálkdási móddal előállított sárga héjú burgonya Hópely "B" típus. Magyar fajta, karakteres íze megkülönbözteti a többi burgonyától, sokan ezért szeretik, általános az ajánlott felhasználása. A konyhai felhasználás célja szerint három nagy csoportba osztják a burgonyafajtákat a gumók keményítőtartalma szerint. A keményítőtartalomtól függ, mennyire fő szét a krumpli, vagy mennyire marad lisztes, szemcsés. Ez utóbbiaknak a legmagasabb keményítőtartalmúak. „A” (salátának való), „B” (főznivaló) és „C” (sütnivaló) betűvel jelölik, illetve a keményítőtartalom-határértékek között álló fajtákat esetenként „A-B” és „B-C” jelöléssel különböztetik meg.

Biodinamikus termesztési móddal termelt fehér héjú, hagyma, főzéshez.

Biodinamikus termesztési móddal előállított termék. Gigant típusú karalábé, mint neve is jelzi egy óriásira növő, vaj-puha karalábé fajta.

Biodinamikus termesztési móddal előállított petrezselyem. Kiszerelés : 1 csomag / 0,5 kg

Biodinamikus termesztési móddal előállított póréhagyma. Kitűnő nyersen fogyasztva és salátában felhasználva is.

Biodinamikus gazdálkodással előállított sárgarépa. Kiszerelés: 1 csomag / 1 kg