
Demeter minősített termék Biodinamikus termesztési móddal előállított, lila husú édesburgonya - tápanyagokban rendkívül gazdag. A lila batáta (édesburgonya) magas antocián tartalmának köszönhetően erős antioxidáns, amely gyulladáscsökkentő, javítja a látást és az agy működését, szabályozza a vércukorszintet, védi a májat és vesét, valamint immunrendszer-erősítő. Gazdag C-, E-, B-vitaminokban, káliumban és rostokban, miközben alacsony a zsír- és koleszterintartalma, így cukorbetegeknek is ajánlott. Felhasználása: Sokoldalúan felhasználható: süthető, főzhető, grillezhető, püré vagy krémleves készíthető belőle, de akár színes chipsként és desszertekben is finom.
Biodinamikus termesztési móddal előállított, sárga husú édesburgonya - tápanyagokban rendkívül gazdag, kiemelkedő béta-karotin forrás. Próbálja ki sütőben sütve!

Biodinamikus gazdálkodásból származó, Piros héjú, „B” tipusú burgonya. A konyhai felhasználás célja szerint három nagy csoportba osztják a burgonyafajtákat a gumók keményítőtartalma szerint. A keményítőtartalomtól függ, mennyire fő szét a krumpli, vagy mennyire marad lisztes, szemcsés. Ez utóbbiaknak a legmagasabb keményítőtartalmúak. „A” (salátának való), „B” (főznivaló) és „C” (sütnivaló) betűvel jelölik, illetve a keményítőtartalom-határértékek között álló fajtákat esetenként „A-B” és „B-C” jelöléssel különböztetik meg.

Biodinamikus gazdálkdási móddal előállított sárga héjú burgonya Hópely "B" típus. Magyar fajta, karakteres íze megkülönbözteti a többi burgonyától, sokan ezért szeretik, általános az ajánlott felhasználása. A konyhai felhasználás célja szerint három nagy csoportba osztják a burgonyafajtákat a gumók keményítőtartalma szerint. A keményítőtartalomtól függ, mennyire fő szét a krumpli, vagy mennyire marad lisztes, szemcsés. Ez utóbbiaknak a legmagasabb keményítőtartalmúak. „A” (salátának való), „B” (főznivaló) és „C” (sütnivaló) betűvel jelölik, illetve a keményítőtartalom-határértékek között álló fajtákat esetenként „A-B” és „B-C” jelöléssel különböztetik meg.