

Biodinamikus almából préselt 100%-os ALMALÉ kiszerelés: 3 liter doboz nélkül Doboz vásárlás: https://alma.nyiregyhazikosar.hu/termeklap/papirdoboz-almalehez A Biodinamikus gazdálkodás a legrégebbi ökológiai szemléletű gazdálkodási forma egyben a legfenntarthatóbb művelést is biztosítja minden éghajlaton. A biodinamikus gazdálkodási módszerről tudományosan kimutatták, hogy a legalkalmasabb a talaj termékenységének megőrzésére. Ez az alapja a magas értékű élelmiszer-előállítás lehetőségének. A megbízható Demeter védjeggyel a fogyasztók a legkövetkezetesebb ökológiai termelést a kapják. A biodinamikus gazda a gazdaságra mint önálló organizmusra tekint és azt az adott hely sajátos szükségletei szerint alakítja. A talaj-típusok, a talajélet, a növényi- és állati világ mind közvetlen módon kapcsolódik egymáshoz. Az ember a kozmikus- és földi kölcsönhatások mellett alakítja ezeket tevékenységével. A biodinamikus gazdálkodás jellegzetessége a speciális preparátumok használata. Ezek a preparátumok a gazdaságban az élet-folyamatokat kifejezetten támogatják, a növények jobb minőségben érnek be, és ez által ember és állat is a legmagasabb minőségu” táplálékot kaphatja. Olyan gyógynövények, mint a cickafark, gyermekláncfű, kamilla, csalán, tölgyfa-kéreg és a macskagyökér – amelyeket meghatározott módon dolgoznak fel – biztosítják, hogy az állati trágyából értékes komposzt képződjék. Utóbbiak használata, együtt a tehén-trágyából és kvarclisztből készült permetező preparátumokkal, bizonyíthatóan jelentősen növeli a talaj-termékenységet. Ez különösen a klímaváltozásra való tekintettel fontos, mert a humuszban nagy mennyiségű széndioxid kötődik meg, és ez a folyamat az üvegház-hatást ellensúlyozza. A biodinamikus preparátumokat általában a saját gazdaságban állítják elő, és finom adagolásban használják, mert hatásuk nem a felhasznált mennyiségen múlik, hanem inkább éterikus információjuk függvényében – a klasszikus homeopátia elvéhez hasonlóan. A növényeket érzékenyebbé teszik a kozmikus ritmusok iránt és így a csillagok hatása alatt fokozzák a növény-talaj kölcsönhatást. A növényi növekedést kiegyensúlyozottabbá teszik és elősegítik az érési folyamatokat. A gazdaság minden területén évi egyszer legalább használandó a biodinamikus humuszpreparátum és a kvarclisztpreparátum, a növények növekedési stádiumának megfelelően. Minden organikus tápanyagot – mint például a trágyát és a komposztot – biodinamikus komposztoltó-preparátumokkal kezelnek. Minden művelt területre preparátummal oltott gazdasági trágya, vagy – helyettesítésként – a komposztoltó preparátumokkal előállított trágyakovász szórandó ki. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. vállalja Partnerei biodinamikus előírások szerinti gazdálkodásának ellenőrzését is a Demeter Internationallal kötött megállapodás alapján.

Biodinamikus almából préselt 100%-os ALMALÉ Termelő: Kávássy László - Jánkmajtis kiszerelés: 3 x 3 liter, rendelhető doboz nélkül. Doboz vásárlás https://alma.nyiregyhazikosar.hu/termeklap/papirdoboz-almalehez A Biodinamikus gazdálkodás a legrégebbi ökológiai szemléletű gazdálkodási forma egyben a legfenntarthatóbb művelést is biztosítja minden éghajlaton. A biodinamikus gazdálkodási módszerről tudományosan kimutatták, hogy a legalkalmasabb a talaj termékenységének megőrzésére. Ez az alapja a magas értékű élelmiszer-előállítás lehetőségének. A megbízható Demeter védjeggyel a fogyasztók a legkövetkezetesebb ökológiai termelést a kapják. A biodinamikus gazda a gazdaságra mint önálló organizmusra tekint és azt az adott hely sajátos szükségletei szerint alakítja. A talaj-típusok, a talajélet, a növényi- és állati világ mind közvetlen módon kapcsolódik egymáshoz. Az ember a kozmikus- és földi kölcsönhatások mellett alakítja ezeket tevékenységével. A biodinamikus gazdálkodás jellegzetessége a speciális preparátumok használata. Ezek a preparátumok a gazdaságban az élet-folyamatokat kifejezetten támogatják, a növények jobb minőségben érnek be, és ez által ember és állat is a legmagasabb minőségu” táplálékot kaphatja. Olyan gyógynövények, mint a cickafark, gyermekláncfű, kamilla, csalán, tölgyfa-kéreg és a macskagyökér – amelyeket meghatározott módon dolgoznak fel – biztosítják, hogy az állati trágyából értékes komposzt képződjék. Utóbbiak használata, együtt a tehén-trágyából és kvarclisztből készült permetező preparátumokkal, bizonyíthatóan jelentősen növeli a talaj-termékenységet. Ez különösen a klímaváltozásra való tekintettel fontos, mert a humuszban nagy mennyiségű széndioxid kötődik meg, és ez a folyamat az üvegház-hatást ellensúlyozza. A biodinamikus preparátumokat általában a saját gazdaságban állítják elő, és finom adagolásban használják, mert hatásuk nem a felhasznált mennyiségen múlik, hanem inkább éterikus információjuk függvényében – a klasszikus homeopátia elvéhez hasonlóan. A növényeket érzékenyebbé teszik a kozmikus ritmusok iránt és így a csillagok hatása alatt fokozzák a növény-talaj kölcsönhatást. A növényi növekedést kiegyensúlyozottabbá teszik és elősegítik az érési folyamatokat. A gazdaság minden területén évi egyszer legalább használandó a biodinamikus humuszpreparátum és a kvarclisztpreparátum, a növények növekedési stádiumának megfelelően. Minden organikus tápanyagot – mint például a trágyát és a komposztot – biodinamikus komposztoltó-preparátumokkal kezelnek. Minden művelt területre preparátummal oltott gazdasági trágya, vagy – helyettesítésként – a komposztoltó preparátumokkal előállított trágyakovász szórandó ki. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. vállalja Partnerei biodinamikus előírások szerinti gazdálkodásának ellenőrzését is a Demeter Internationallal kötött megállapodás alapján.

Biodinamikus almából préselt 100%-os ALMALÉ kiszerelés: 5 liter doboz nélkül Doboz vásárlás: https://alma.nyiregyhazikosar.hu/termeklap/papirdoboz-almalehez A Biodinamikus gazdálkodás a legrégebbi ökológiai szemléletű gazdálkodási forma egyben a legfenntarthatóbb művelést is biztosítja minden éghajlaton. A biodinamikus gazdálkodási módszerről tudományosan kimutatták, hogy a legalkalmasabb a talaj termékenységének megőrzésére. Ez az alapja a magas értékű élelmiszer-előállítás lehetőségének. A megbízható Demeter védjeggyel a fogyasztók a legkövetkezetesebb ökológiai termelést a kapják. A biodinamikus gazda a gazdaságra mint önálló organizmusra tekint és azt az adott hely sajátos szükségletei szerint alakítja. A talaj-típusok, a talajélet, a növényi- és állati világ mind közvetlen módon kapcsolódik egymáshoz. Az ember a kozmikus- és földi kölcsönhatások mellett alakítja ezeket tevékenységével. A biodinamikus gazdálkodás jellegzetessége a speciális preparátumok használata. Ezek a preparátumok a gazdaságban az élet-folyamatokat kifejezetten támogatják, a növények jobb minőségben érnek be, és ez által ember és állat is a legmagasabb minőségu” táplálékot kaphatja. Olyan gyógynövények, mint a cickafark, gyermekláncfű, kamilla, csalán, tölgyfa-kéreg és a macskagyökér – amelyeket meghatározott módon dolgoznak fel – biztosítják, hogy az állati trágyából értékes komposzt képződjék. Utóbbiak használata, együtt a tehén-trágyából és kvarclisztből készült permetező preparátumokkal, bizonyíthatóan jelentősen növeli a talaj-termékenységet. Ez különösen a klímaváltozásra való tekintettel fontos, mert a humuszban nagy mennyiségű széndioxid kötődik meg, és ez a folyamat az üvegház-hatást ellensúlyozza. A biodinamikus preparátumokat általában a saját gazdaságban állítják elő, és finom adagolásban használják, mert hatásuk nem a felhasznált mennyiségen múlik, hanem inkább éterikus információjuk függvényében – a klasszikus homeopátia elvéhez hasonlóan. A növényeket érzékenyebbé teszik a kozmikus ritmusok iránt és így a csillagok hatása alatt fokozzák a növény-talaj kölcsönhatást. A növényi növekedést kiegyensúlyozottabbá teszik és elősegítik az érési folyamatokat. A gazdaság minden területén évi egyszer legalább használandó a biodinamikus humuszpreparátum és a kvarclisztpreparátum, a növények növekedési stádiumának megfelelően. Minden organikus tápanyagot – mint például a trágyát és a komposztot – biodinamikus komposztoltó-preparátumokkal kezelnek. Minden művelt területre preparátummal oltott gazdasági trágya, vagy – helyettesítésként – a komposztoltó preparátumokkal előállított trágyakovász szórandó ki. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. vállalja Partnerei biodinamikus előírások szerinti gazdálkodásának ellenőrzését is a Demeter Internationallal kötött megállapodás alapján.


Összetevők: bio homoktövis 100% Homoktövis velő kíméletes eljárással, ellenőrzött üzemi körülmények között készülnek, biogazdaságban termesztett homoktövisből, Askola fajtából. Ez a fajta természetes, tiszta savanyú ízű, nincs kellemetlen mellékíze. Naponta elfogyasztott egy-két pohár homoktövisvelő (tízszeresére hígítva) természetes vitamin és ásványianyag-tartalmával segít egészségünk megőrzésében, koncentrálóképességünk fenntartásában, állóképességünk javításában. Organic, 100% gyümölcs, cukormentes, tartósítószer mentes, vegán. Kiszerelés: 250 ml, 500 ml, 3 liter Gyártó: Töviskertem , Szolnok melletti Tenyősziget
Homoktövises bodzaszörpü magas minőségű, prémium szörp, természetes összetevőkkel. Gyümölcstartalma 70%. Igazi élvezet a bodzavirág intenzív aromájával. Homoktövises szörpjeinket télen meleg italként nyáron hideg üdítőként is fogyaszthatjuk. A homoktövis bodzavirággal összefonódva kiváló immunerősítő párost alkot, a bodza megfázások esetén az egyik legjobb természetes gyógymód, mivel lázcsillapító hatású, enyhíti a köhögést és segít az izzadásban. A homoktövis szörp csupán almával és hazai mézzel édesített, így finomított cukrot nem tartalmaz. Szódával készítve üdítő kísérője a meleg nyári napoknak. Használhatjuk öntetként fagylaltokhoz, reggeli crunchykhoz, jughurtokhoz is. 3kg-os kiszerelésből kényelmesen és gyorsan készíthetünk izgalmas frissítőt családi összejöveteleken, kerti partikon. Prémium minőségű homoktövis szörpjeinket vendéglátóhelyeknek is ajánljuk. Bag-in-box technológiának köszönhetően a szörpök a felbontást követően hosszú ideig (60nap) megőrzik minőségüket hűtés nélkül is. A csapnak köszönhetően cseppmentesen adagolhatók. Felhasználás: 1:5 arányban vízzel hígítva. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után, hűtés nélkül 60 napig fogyasztható. Összetevők: almasűrítmény, bio homoktövis, méz, víz, bodzavirág (70g/kg). Finomított cukormentes, tartósítószermentes. Kiszerelés: 0,5 liter, és 3 liter Gyártó: Töviskertem , Szolnok melletti Tenyősziget


Homoktövises gyömbérszörp magas minőségű prémium szörpkülönlegesség, természetes összetevőkkel. A gyömbér csípőssége, a homoktövis fanyarsága almával és mézzel szelídítve jelenik meg ebben a szörpben. Télen meleg italként nyáron hideg üdítőként fogyaszthatjuk. A gyömbér évezredek óta használt gyógynövény, emésztésjavító, fertőtlenítő hatású. Több mint 5000 éve használják megfázásos esetekben, hurutoldó, köhögés- és lázcsillapító hatásának köszönhetően. Emésztési zavarok esetén is kitűnő ellenszer, gátolja a gyulladások kialakulását és segítséget nyújt terhesség alatt a hányinger csökkentésében is. Almával és hazai mézzel édesítve, finomított cukrot nem tartalmaz. Szódával készítve üdítő kísérője a meleg nyári napoknak. Használhatjuk öntetként fagylaltokhoz, reggeli crunchykhoz, joghurtokhoz is. Összetevők: almasűrítmény, bio homoktövis, méz, gyömbér, víz. Finomított cukormentes, tartósítószermentes. A mézes homoktövis szörp fogyasztásával különleges kulináris élménnyel ajándékozhatjuk meg magunkat. Téli hideg napokon meleg italként, nyáron frissítő üdítőként készíthetjük. A homoktövis és a gyömbér nem éppen hétköznapi, de annál finomabb és izgalmasabb párosa ez a szörpkülönlegesség. A gyömbér évezredek óta használt gyógynövény, emésztésjavító, fertőtlenítő hatású. Több mint 5000 éve használják megfázásos esetekben, hurutoldó, köhögés- és lázcsillapító hatásának köszönhetően. Emésztési zavarok esetén is kitűnő ellenszer, gátolja a gyulladások kialakulását és segítséget nyújt terhesség alatt a hányinger csökkentésében is A homoktövis egyik legértékesebb hazánkban őshonos gyümölcs, kitűnő immunerősítő, gyulladáscsökkentő, pozitív hatásait felsorolni sem könnyű. A homoktövis szörp csupán almával és hazai mézzel édesített, így finomított cukrot nem tartalmaz. Szódával készítve üdítő kísérője a meleg nyári napoknak. Használhatjuk öntetként fagylaltokhoz, reggeli crunchykhoz, joghurtokhoz is. 3kg-os kiszerelésből kényelmesen és gyorsan készíthetünk izgalmas frissítőt családi összejöveteleken, kerti partikon. Mézes szörpjeinket a gyerekek is nagyon szeretik, színe felhígítva élénk narancssárga, íze mézes gyümölcsös. Röviden: a homoktövis szörp fogyasztása mindenkit felvillanyoz! ? Kiszerelés: 500 ml és 3 liter Gyártó: Töviskertem , Szolnok melletti Tenyősziget
Berkenye és homoktövis, két hazánkban is termeszthető, kiváló beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcs. Ebben a Töviskertem SHOT-ban egyesülnek, kiegészítve vörösszőlőlével. 1 üveg 3 löket! Felhasználás: 3 SHOT egy üvegben, fogyaszd reggel, délben és este! Felbontás előtt rázd fel! Felbontás után, hűtve tárolva 5 napig fogyasztható, ha marad. Összetétel: feketeberkenye-lé 40%, bio homoktövisvelő 15%, vörösszőlő-lé, almasűrítmény. A mezőgazdasági összetevők 20%-a származik ökológiai gazdálkodásból. Általános tápérték 100 ml termékben Energia: 572 kJ/137,9 kcal Zsír: 0,5 g, amelyből telített zsírsav: 0,1g Szénhidrát: 31,3g amelyből cukor: 23,9 g Fehérje: 0,4g Só:
Krémes csipkebogyó velővel készült ez a különleges Töviskertem SHOTs, kiegészülve a már megszokott homoktövisvelővel és gránátalmával. Próbáld ki a csipkebogyót ital formájában is, mert homoktövissel párosítva egyszerre selymes és savanyú, izgalmas ital telis tele értékes vitaminokkal! 1 üveg 3 löket Felhasználás: 3 SHOT egy üvegben, fogyaszd reggel, délben és este! Felbontás előtt rázd fel! Felbontás után, hűtve tárolva 5 napig fogyasztható, ha marad. Összetevők: Csipkebogyóvelő 30%,, bio homoktövisvelő* 15%, almasűrítmény, gránátalmalé, vörösszőlőlé. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A mezőgazdasági eredetű összetevők 15%-a származik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Általános tápérték 100 ml termékben Energia: 566 kJ/135,2kcal Zsír: 0,8 g, amelyből telített zsírsav: 0,1g Szénhidrát: 21,6g amelyből cukor: 22,9g Fehérje: 1,4g Só:



Ezt a gyömbér-homoktövis shotot felhajtva egész biztos, dinamikusan indul a hét. A „legütősebb” Töviskertem shot, melyben a bio homoktövisvelőt frissen préselt gyömbérlével kevertük és egy pici almával édesítettük. Vigyázat: 50% igazi gyömbérlé és mellette csupa gyümölcs! Kezd a hetet ezzel a rendkívül intenzív vitaminokkal teli SHOt-tal! 1 üveg 3 löket. Felhasználás: 3 SHOT egy üvegben, fogyaszd reggel, délben és este! Felbontás előtt rázd fel! Felbontás után, hűtve tárolva 5 napig fogyasztható, ha marad Összetétel: gyömbérlé 50%, bio homoktövisvelő 20%, almasűrítmény, szőlőlé. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A mezőgazdasági összetevők 20%-a származik ökológiai gazdálkodásból. Általános tápérték 100 ml termékben Energia: 530 kJ/126,6kcal Zsír: 1 g, amelyből telített zsírsav: 0,2g Szénhidrát: 27,6g amelyből cukor: 17 g Fehérje: 0,6g Só:
Talán legkülönlegesebb ízvilágú Töviskertem SHOT , melyben a homoktövis frissen préselt kurkumalével és körtével találkozik. Izgalmas íz, és számos értékes vitamin egy üvegben, nem csak csütörtökre! 1 üveg 3 löket Felhasználás: 3 SHOT egy üvegben, fogyaszd reggel, délben és este! Felbontás előtt rázd fel! Felbontás után, hűtve tárolva 5 napig fogyasztható, ha marad. Összetétel: Bio homoktövisvelő 20%, kurkumalé 10%, szőlőlé, körtelé, almalé, almasűrítmény. A mezőgazdasági összetevők 20%-a származik ökológiai gazdálkodásból. Általános tápérték 100 ml termékben Energia: 407 kJ/97,2kcal Zsír: 0,8 g, amelyből telített zsírsav: 0,1g Szénhidrát: 21,7g amelyből cukor: 13 g Fehérje: 0,5g Só: